Přehlašovaci méno: Kózelny sluvko:
Zapsáni novyho oževatela
Pravé slópec okazoje přéklade základnich pozec pro každé špil. O někeréch drohu špilu to može vepadat doopravde jinak, protože záleži boď na haloze (Šache v roho,...) nebo na špilošovo véběro (Lodě,...).
Večmochat špile:  čmochat v ménách čmochat v plkách 

Šache (37)
Lajne (21)
Šutre (4)
Zbetke (27)
Šutre 6x6
Oba špiloši švihajó svy čudle na plocho ke špilo (každé tah jeden čudl) a špil je o konca, dež je plocha ke špilo veplněná nebo žádné špiloš nemože táhnót. Kdo má vic čudlu na ploše ke špilo, vehrává. (šecke pravedla)
Šutre 8x8
Oba špiloši švihajó svy čudle na plocho ke špilo (každé tah jeden čudl) a špil je o konca, dež je plocha ke špilo plná nebo žádné špiloš nemože táhnót. Kdo má vic čudlu na ploše ke špilo, tak ten vehrává. (šecke pravedla)
Šutre 10x10
Oba špiloši flákajó svy čudle na plocho ke špilo (každé tah jeden čudl) a špil je o konca, dež je plocha plná nebo žádné špiloš nemože táhnót. Kdo má vic čudlu na ploše ke špilo, vehrává. (šecke pravedla)
Anti šutre
Oba špiloši švihajó svy čudle na desko ke špilo (každé tah jeden čudl) a špil je o konca, dež je plac ke špilo plné nebo žádné špiloš nemože táhnót. Kdo má vic čudlu na placo ke špilo, je poražené. (šecke pravedla)
Datom a hodine
Kamoši, co só toť
Oblébeny klobe na mloveni
Spolke
Vechetávka dňa
Copyright © 2002 - 2024 Filip Rachůnek, šecke nároke vehrazeny.
Zpátke do vrcho