Bundan sonra BrainKing.com'un türkçe olarak da tadını çıkarabileceğiz. :-) Tartıºma komitemiz herkese açık olup, her türlü seviyeli sohbeti yapabilmemizi umud ederim... :-)
Hatırlamamız gereken 2 önemli nokta var;
1- Bu tartışma komitesinin tr uzantısı bu sayfanın gerçekte var olduğu anlamına gelmemektedir. 2- Tr uzantısı Türkiye'yi değil, Türkçe konuşan herkesi ifade etmektedir.
Véčet klobu na mloveni
Néni tě dovoleny datlovat do toďteho klobo. Abes mohl datlovat do toďteho klobo, mosiš mit némiň členstvi Brain šiml.
selam öncelikle bu gurubu oluşturmaya çalışan tüm arkadaşlarıma, SAYGI VE SEVGİLERİMİ İLETİYORUM. bu sitnin kuralları yanlış, ben bir kardeşiniz olarak burada usta arkadaşlar var yanlış olduğunu düşünüyorum.bir an önce TÜRK DAMASI kuralına uygun hale getirilmesini diliyorum.
ÖNEMLİ bu arkadaşlık gurubuna ÖDEMELİ ÜYELİĞİ OLAN ARKADAŞLARMI KATILABİLECEK BUNU ÇOK MERAK EDİYORUM BU KONUDA BİLGİ VERİRSENİZ MEMNUN OLURUZ EMEĞİ GECEN HERKESE SAYGILARIMI İLETİYORUM.
(do skréše) Jak chceš vlitnót do špilo se špilošem, keré bode asi tak dobré jak te, možeš zvolet vežadované rozsah BKR v novy nabidce ke špilo. Potem nikdo, kdo do rozsaho nepasoje, toďto nabidko ani neovidi. (Katechka) (okázat šecke vechetávke)