Bundan sonra BrainKing.com'un türkçe olarak da tadını çıkarabileceğiz. :-) Tartıºma komitemiz herkese açık olup, her türlü seviyeli sohbeti yapabilmemizi umud ederim... :-)
Hatırlamamız gereken 2 önemli nokta var;
1- Bu tartışma komitesinin tr uzantısı bu sayfanın gerçekte var olduğu anlamına gelmemektedir. 2- Tr uzantısı Türkiye'yi değil, Türkçe konuşan herkesi ifade etmektedir.
List of discussion boards
You are not allowed to post messages to this board. Minimum level of membership required for posting on this board is Brain Knight.
Arkadaşlar Türk DAMA kuralları hakkında pek çok kişi burada fikirlerini yazdı. Tutagil bu konudaki bilgileri toparladı bende bazı eklemeleri yaptım. Bu konudaki bilgileri görmek için tıklayın veya copy/paste yapın. http://recepdb.spaces.live.com/?_c11_BlogPart_BlogPart=blogview&_c=BlogPart&partqs=cat%3dDAMA%2boyunu
Buradaki bilgilerde yanlışlık, eksiklik var ise bana bildirin ve yeniden düzenleyeyim. Bu bilgilerde hata yoksa ve herşey tamam diyorsanız bunları ingilizceye çevirip TC ve Ebru hanıma gönderiniz. Bende ingilizce yok :(
(hide) If you click on a person's name and then click Finished games you will have a list of games that have been completed, then click on the name of the game to get a summary of all of these games, then click on the name of the game again and you will have a game to view and analyze. (Servant) (show all tips)