Šly by ve vzkazníku zobrazit i odeslané vzkazíky (co jsem já psal ostatním)?
Ale asi když je adresát po přečtení vymazal, tak už zřejmě nezůstanou nikde uloženy...
Ale aspoň ty co ještě vymazány nejsou?
(hide) If you don't want other users to know what you are doing you can change into cloak mode in Settings (paying members only). (pauloaguia) (show all tips)