Maťátko: To, ze te nekdo vyhodil z druzstva (byt neumyslne) jeste neznamena, ze se jedna o divnou vec. Treba ho znervoznovalo to vsevidouci oko na tve ikonce.
(hide) If you don't want other users to know what you are doing you can change into cloak mode in Settings (paying members only). (pauloaguia) (show all tips)