Pozoruju akorát to, že když dám back, tak to nějak blbne víc než předtím Nějak přesně tak, že to zobrazí přesně to co tam bylo předtím, takže se nic znova negeneruje (když jsem dal táhnout, tak se zobrazí jako bych netáhl, prostě do posledního písmenka to co tam bylo předtím než jsem klikl na táhnout).
(hide) If you don't want other users to know what you are doing you can change into cloak mode in Settings (paying members only). (pauloaguia) (show all tips)