Táto vlastnosť (prístupná len platiacim členom) maskuje vašu poslednú akciu zobrazovanú vedľa mena, ak ste momentálne pripojení. Znamená to, že nikto nemôže sledovať, ktorú BrainKing stránku si práve prezeráte (musíte však mať túto funkciu aktivovanú v Nastavení).
(skryť) Ak nechcete, aby ostatní užívatelia vedeli čo práve robíte, môžete zapnúť maskovací mód v Nastaveniach (len pre platiacich členov). (pauloaguia) (zobraziť všetky tipy)