From the user agreement:
2. You are NOT allowed to let other people use your account. If you believe someone has access to your account, immediately change the password on your profile page.
(peida) Kui Sa klõpsad mängija nimel, siis Lõppenud partiid - saad mängude nimekirja, milles on lõppenud partiisid. Siis klõpsa mängul - saad partiide nimekirja selles mängus. Nüüd klõpsates uuesti mängunimel, saad seda partiid näha ja analüüsida. (Servant) (näita kõiki vihjeid)