Tilpasset af rod03801 (28. November 2009, 22:00:34)
Chaos: Yes you can remove players. If they keep re signing up after you have taken them out, you can also "ban" them from joining it again. (BEFORE it has started, that is)
(gem) Du kan sende beskeder til dine venner med kun et klik ved at tilføje dem til din venne-liste og derefter klike på den lille konvolut ved siden af deres navn. (pauloaguia) (vis alle tips)