Zajímalo by mne co si mám myslet o této skutečnosti.
Když se podívám na profil svého soupeře a kliknu na odkaz "Zobrazit neukončené hry" ukážou se všechny rorzehrané hry dotyčného hráče. Když po té kliknu na odkaz "Zobrazit jen hry hráče ... se mnou" všechny tyto hry zmizí(včetně se mnou). :-((
(hide) Want to play more games but you're having trouble decide which game to start? Enter a tournament with random games. (pauloaguia) (show all tips)