Tämä ominaisuus (sallittu vain maksaville jäsenille) piilottaa viimeisimmän toimenpiteesi, mikä näytetään nimesi perässä, kun olet palvelimella. Tämä tarkoittaa, että jos aktivoit Piilo-tilan asetussivulta niin kukaan ei näe mitä BrainKing-sivua kulloinkin katselet.
(piilota) Jos klikkaat henkilön nimeä ja sen jälkeen "Päättyneet pelit" -linkkiä, saat listan päättyneistä peleistä. Klikkaa sen jälkeen pelin nimeä saadaksesi koosteen kaikista peleistä. Kun klikkaat uudelleen pelin nimeä, saat katsottavaksesi ja analysoitavaksesi yhden tämän henkilön peleistä. (Servant) (näytä kaikki vinkit)