Zajímalo by mne co si mám myslet o této skutečnosti.
Když se podívám na profil svého soupeře a kliknu na odkaz "Zobrazit neukončené hry" ukážou se všechny rorzehrané hry dotyčného hráče. Když po té kliknu na odkaz "Zobrazit jen hry hráče ... se mnou" všechny tyto hry zmizí(včetně se mnou). :-((
(verstecken) Auf der Hauptseite kannst den Rhythmus einstellen, in dem die Seite sich aktuallisieren soll. Die Spiele bei denen du Spielen und Ziehen kannst erscheinen nun schneller auf deinem Bildschirm. (Servant) (zeige alle Tips)