Zajímalo by mne co si mám myslet o této skutečnosti.
Když se podívám na profil svého soupeře a kliknu na odkaz "Zobrazit neukončené hry" ukážou se všechny rorzehrané hry dotyčného hráče. Když po té kliknu na odkaz "Zobrazit jen hry hráče ... se mnou" všechny tyto hry zmizí(včetně se mnou). :-((
(sakla) If you don't want other users to know what you are doing you can change into cloak mode in Settings (paying members only). (pauloaguia) (Bütün ipuçlarını göster)