"Dold" (tillgängligt endast för betalande medlemmar) maskerar din senaste aktion vilken visas näst intill ditt namn när du är online. Det betyder att om du aktiverat "dold" på sidan för Inställningar kan ingen se vilken BrainKing sida du tittar på.
(dölj) Använd "Anteckningar" för att se hur din Profil kommer att se ut med html taggar innan du laddar upp din nya profil. (Endast för betalande medlemmar) (rednaz23) (Visa alla tips)