Zajímalo by mne co si mám myslet o této skutečnosti.
Když se podívám na profil svého soupeře a kliknu na odkaz "Zobrazit neukončené hry" ukážou se všechny rorzehrané hry dotyčného hráče. Když po té kliknu na odkaz "Zobrazit jen hry hráče ... se mnou" všechny tyto hry zmizí(včetně se mnou). :-((
(dölj) Om du behöver ett äldre meddelande från en viss person, klicka då på dennes Profil och använd länken "visa denna användares meddelanden" längst upp på sidan. (konec) (Visa alla tips)