Evásek: jenom mi tam zbytrečně pak svítí červeně (do oči to bije) číslo a pak to navíc musim mazat ... Prostě zbytečný zdržování :) ... Když už budu mít chuť zjistit co sem vyhrál ... Tak dam Můj profil->ukončené hry ...
(sakla) If you don't want other users to know what you are doing you can change into cloak mode in Settings (paying members only). (pauloaguia) (Bütün ipuçlarını göster)