Om du vill avsluta ett pass vid BrainKing och vill vara säker att ingen annan kan gå in med ditt konto efter du lämnat datorn klicka Logga ut länken in the Menyavdelningen
Du kommer att återvända till huvudentresidan efter att du loggat ut. Eftersom BrainKing aldrig lagrar någon permanent inloggningsinformation på din dator kan du oxo avsluta ditt pass genom att stänga din browser. Det är emellertid alltid säkrast att logga ut genom att använda logga ut länken.
(dölj) Om du väntar på din tur, klicka då på "ändra" intill "Uppdatera" på huvudsidan. Sätt "Tidsintervall för att uppdatera startsidan och spelsidorna" till 30 sekunder för att snabbare få upp partierna där det är din tur att dra på skärmen. (Servant) (Visa alla tips)