Zajímalo by mne co si mám myslet o této skutečnosti.
Když se podívám na profil svého soupeře a kliknu na odkaz "Zobrazit neukončené hry" ukážou se všechny rorzehrané hry dotyčného hráče. Když po té kliknu na odkaz "Zobrazit jen hry hráče ... se mnou" všechny tyto hry zmizí(včetně se mnou). :-((
(nascondi) Se guardi regolarmente soltanto alcuni dei forum puoi aggiungerli all’elenco dei forum preferiti andando alla pagina del forum e quindi cliccando “aggiungi ai miei forum preferiti”. (pauloaguia) (mostra tutti i suggerimenti)