Od dnešního rána funguje na BK nová vlastnost, týkající se vyhození hráče z turnaje/rybníka. Jednou vyhozený hráč se už nemůže do téže hry pro více hráčů znovu přihlásit.
(nascondi) Mantieni la tua casella postale pulita archiviando i messaggi importanti ed usando regolarmente l’opzione di cancellazione tutti i messaggi. (pauloaguia) (mostra tutti i suggerimenti)