Ode dneška se mi vždycky když jdu na nějakou stránku na Brainkingu tak se mi objeví tabulka: Zabezpečený server obsahuje zabezpečené i nezabezpečené položky. Chcete stahovat nezabezpečená data? (nebo tak nějak). Musím to odkliknout a docela to otravuje když dělám tahy, objevuje se ti i při autorefresh. Nevíte někdo čím to je? Zabezpečení mám pořád stejné. Mám IE 6.0. Předem dík.
(nascondi) Quando muovi in una partita puoi scegliere con quale partita continuare selezionando l'opzione adatta nella lista vicino al bottone MUOVI. (pauloaguia) (mostra tutti i suggerimenti)