Ebru: sayın ebru hn benim tespit edebildiğim bir başka sorun dama ile taş istekliyken bir başka yerden taş yiyemiyorum şu anda aYneN ile oynadığım oyunda bu durum yaşanmakta
Bundan sonra BrainKing.com'un türkçe olarak da tadını çıkarabileceğiz. :-) Tartıºma komitemiz herkese açık olup, her türlü seviyeli sohbeti yapabilmemizi umud ederim... :-)
Hatırlamamız gereken 2 önemli nokta var;
1- Bu tartışma komitesinin tr uzantısı bu sayfanın gerçekte var olduğu anlamına gelmemektedir. 2- Tr uzantısı Türkiye'yi değil, Türkçe konuşan herkesi ifade etmektedir. (moderat de Ebru)
(ascunde) Te oboseşte să tot aşezi vapoarele la începutul jocului de Bătălia cu vapoare sau Espionage?Mergeţi la Editorul de jocuri şi salvaţi-vă câteva din poziţiile preferate,pentru a le putea utiliza pe viitor. (pauloaguia) (arată toate sfaturile)