Dacă ai terminat sesiunea de pe BrainKing şi vrei să fii sigur că nimeni nu mai are acces la contul tău după ce părăseşti calculatorul,fă click pe linkul Ieşire de la Secţiunea meniu.Trebuie mai întâi să te reântorci la punctul de intrare pe pagină,iar după acea ieşi cu succes de pe pagină. Deoarece BrainKIng nu înmagazionează nici o informaţie permanentă de conectare poţi deasemenea să termini sesiunea prin a închide browserul web.Oricum este mai sigur să ieşi manual,folosind legătura(linkul) de Ieşire.
(ascunde) Poţi să trimi mesaj prietenilor tăi cu doar un click,adăgândui la lista ta de prieteni şi apio facând click pe plicul de lângă numele lor. (pauloaguia) (arată toate sfaturile)