Når du vil avslutte din økt på BrainKing, og at du vil forsikre deg om at ingen andre får tilgang til din konto når du går fra pc'en skal du klikke på logge ut-lenken i Menyen. Du blir da sendt tilbake til inngangs-sidene våre, og etter det er du vellykket logget ut.. Siden BrainKing aldri lagrer permanent noen påloggingsinformasjon på på pc'en din kan du også avslutte økten med å avslutte browseren din. Men det er alltid tryggere å logge ut manuelt med å bruke logge ut-lenken.
(hjem) Prøv Spillerens Ordbok hvis du vil sende en hilsen til noen på deres eget språk. Du finner den under linken "Mer om språk" like under flaggene. (pauloaguia) (Vis alle tips)