Nobody else offered me games to delete them after.
And it's sufficient to play ONE game with black if
you (this time indeed) stand by your offer. It was
not me trying to get an undue advantage, remember...
(hjem) Hvis ikke du vil at andre spilere skal se hva du gjør kan du velge usynlig modus under Innstillinger. Dette gjelder bare for betalende medlemmer. (pauloaguia) (Vis alle tips)