Spelersnaam: Wachtwoord:
Registratie voor nieuwe spelers
Vraag & Antwoord (op "vaak gestelde vragen")
Oude Veelgestelde vragenlijst
Vraag & Antwoord (op "vaak gestelde vragen") - Rating - Hoewel ik een partij heb beëindigd is mijn BKR niet veranderd! Is dat een fout?

4.3) Hoewel ik een partij heb beëindigd is mijn BKR niet veranderd! Is dat een fout?

Nee, dit is geen fout. Er zijn een aantal redenen waardoor dit kan komen:
  • Beide spelers hebben nog géén 2 zetten voltooid. Dit kan gebeuren wanneer een speler een partij verliest op tijd bij het begin.
  • Je hebt een partij gewonnen tegen een speler wiens BKR héél erg veel lager is dan die van jezelf. Als we formule heel strikt toe zouden passen, dan zou je BKR zelfs kunnen zakken. Maar Brainking hanteert de stelregel dat je BKR niet kan zakken wanneer je een partij wint, daarom blijft ie onveranderd. Dezelfde regel gaat ook op wanneer je een partij verliest tegen een speler wiens BKR beduidend veel hoger is.
  • The game have been defined as "unrated game". Such game is not calculated for BKR.
  • De partij is onderdeel van een match die nog niet is afgelopen.De match wordt dan beoordeeld als één partij waarbij elk los spel als een onderdeel hiervan wordt gezien.. Het resultaat (het aantal keer gewonnen, remise of verloren spellen) en de BKR veranderen pas dan wanneer de gehele match is afgelopen en het resultaat wordt bepaald door de uitslag van de match, en niet door de losse spellen.
Datum en tijd
Aanwezige vrienden
Favoriete Forums
Genootschappen
Tip van de dag
Copyright © 2002 - 2021 Filip Rachunek, alle rechten voorbehouden.
Terug naar boven