Bundan sonra BrainKing.com'un türkçe olarak da tadını çıkarabileceğiz. :-) Tartıºma komitemiz herkese açık olup, her türlü seviyeli sohbeti yapabilmemizi umud ederim... :-)
Hatırlamamız gereken 2 önemli nokta var;
1- Bu tartışma komitesinin tr uzantısı bu sayfanın gerçekte var olduğu anlamına gelmemektedir. 2- Tr uzantısı Türkiye'yi değil, Türkçe konuşan herkesi ifade etmektedir.
Forumlijst
U hebt geen toestemming om berichten op dit forum achter te laten. Het minimaal vereiste lidmaatschap om berichten op dit forum achter te mogen laten is Brain Paard.
TC: ben tercüme edilmemiş bütün oyunları tercüme edebilirim. bu konularla uzun süredir iç içe olduğum için bu konuda yeterince bilgi birikimim var diyebilirim :) tabii bu çeviriler nasıl yapılır falan onu bilmiyorum.
bir şey daha. bu tartışma sayfalarında bir hata var ama tam ne olduğunu çözemedim. explorer'da bu sayfalar açılınca bir sürü yazı görünmüyor falan. farklı bilgisayarlarda denedim bunu. aynı bozukluk oyun kuralları sayfalarında da var.
(verberg) Wilt u meer partijen spelen, maar kunt u niet beslissen welk speltype u het liefste wilt? Neem dan deel aan een toernooi waarin het te spelen speltype willekeurig wordt bepaald. (pauloaguia) (laat alle tips zien)