herkese merhaba ya bu tartışma komitelerine ilk defa giriyorum da...burda ne yapılıyor tam anlayamadım..arkadaşlar takım kurulmasından falan bahsediyorlar...bu takım nasıl bi şey..ne işe yarayacak...biri kısaca özetleyebilir mi?
Bundan sonra BrainKing.com'un türkçe olarak da tadını çıkarabileceğiz. :-) Tartıºma komitemiz herkese açık olup, her türlü seviyeli sohbeti yapabilmemizi umud ederim... :-)
Hatırlamamız gereken 2 önemli nokta var;
1- Bu tartışma komitesinin tr uzantısı bu sayfanın gerçekte var olduğu anlamına gelmemektedir. 2- Tr uzantısı Türkiye'yi değil, Türkçe konuşan herkesi ifade etmektedir. (moderatore Ebru)
(nascondi) Se vuoi cercare un più vecchio messaggio dell'utente selezionato, clicca sopra il suo profilo ed usa il collegamento “mostra i messaggi di questo utente” a fianco del suo nome nella parte superiore della pagina. (konec) (mostra tutti i suggerimenti)