websaim: Bu cahilliğin değil tecrübenin sonucu (biraz kırıcı olmuş olabilir) bir yorumdur. ben böylelerini iyi tanırım. sen ehil kişiysen msn'ni ver... ve mesajlaş, lütfen sonucu bize bildir bay çok bilmiş.
Bundan sonra BrainKing.com'un türkçe olarak da tadını çıkarabileceğiz. :-) Tartıºma komitemiz herkese açık olup, her türlü seviyeli sohbeti yapabilmemizi umud ederim... :-)
Hatırlamamız gereken 2 önemli nokta var;
1- Bu tartışma komitesinin tr uzantısı bu sayfanın gerçekte var olduğu anlamına gelmemektedir. 2- Tr uzantısı Türkiye'yi değil, Türkçe konuşan herkesi ifade etmektedir. (moderatore Ebru)
(nascondi) Se desideri trovare un avversario con una abilità di gioco pari alla tua, guarda nella pagina di valutazione del tipo di gioco desiderato e scegli un giocatore con un punteggio BKR vicino al tuo. (pauloaguia) (mostra tutti i suggerimenti)