Už vím v čem toje.
jelikož mě máš ve svých nepřátelích ... :-(
, tak tě nemám ve svých přátelích a tudíš, se mi nemůžeš ukazovat, když jseš připojenej.
(nascondi) Usa il Blocco note per vedere che cosa cambierà nel tuo profilo con le modifiche in HTML prima di inviarle. (Solo per utenti abbonati) (rednaz23) (mostra tutti i suggerimenti)