rozumim tomu spravne, ze partie, kterou hrac vyhraje diky tomu, ze protihrac prekrocil cas, se nezapocitava do BKR, ale zapocitava se do cislovky, ktera je uvedena jako pocet vyher / proher?
Fencer: Nejak nam s kykorem v sachach nejde udelat, aby byla remiza. Po vydani nabidky se tomu druhemu nabidka nezobrazi k potvrzeni. Co to? Muzes nas rozremizovat? :)
V cem je problem? Nabidka remizy prece prijde jako zprava do vzkazniku, kde se klikne na link a objevi se hra s formularem. Funguje to, overoval jsem to mockrat.
Jak je mozne, ze v teto hre maharadzovych sachu
http://www.brainking.com/game/ArchivedGame?g=4206 jsou tri damy, kdyz v pravidlech se pise:
"
černí pěšci se nemohou proměnit v jinou figurku a zůstanou stát na poslední řadě, pokud jí dosáhnou
"?
(peida) Kui tahad olla kursis viimaste postitustega vestlusgrupis, võid need saada the posts on your news client by clicking the RSS logo at the top right of each board. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (pauloaguia) (näita kõiki vihjeid)