Потребителско име: Парола:
Регистрация на нов потребител
Често задавани въпроси
Списък на всички въпроси

Въпреки че завърших игра, моят BKR не се промени! Това грешка ли е?

Не, това не е грешка. Има няколко случая, които могат да са причина за това:
  • И двамата играчи не са направили поне по два хода. Това може да се случи в самото начало на играта, когато единият играч изгуби поради изтичане на времето.
  • Спечелили сте игра срещу противник, чийто BKR е значително по-нисък от Вашия. Ако прилагахме формулата стриктно, Вашия BKR би трябвало да падне. Но BrainKing.com ползва правилото, че Вашия BKR не може да падне след като сте спечелили играта, затова остава непроменен. Подобно правило се прилага и когато загубите игра срещу противник с много по-висок BKR от Вашия.
  • Играта е била създадена като "неоценена игра". Такава игра не се отразява на BKR.
  • Играта е част от среща, която още не е завършила. Срещата се счита като единична игра, състояща се от няколко под-игри. Статистиката (брой победи, равни и загуби) и BKR на двамата играча се променят след като е завършила цялата среща и резултатът се базира на резултата на срещата като цяло, а не на резултатите от под-игрите.

Дата и час
Приятели на линия
Любими дискусии
Дружества
Подсказка на деня
Copyright © 2002 - 2019 Филип Рачунек, всички права запазени
Нагоре