Потребителско име: Парола:
Регистрация на нов потребител
Често задавани въпроси
Списък на всички въпроси

Какво е "прикрит режим"?

Тази режим (разрешен само за платените членове) маскира последното Ви действие, което се изписва до името Ви когато сте на линия. Това означава, че ако активирате този режим на страница Настройки, никой няма да вижда коя от страниците на BrainKing разглеждате в момента.
Дата и час
Приятели на линия
Любими дискусии
Дружества
Подсказка на деня
Copyright © 2002 - 2019 Филип Рачунек, всички права запазени
Нагоре