Потребителско име: Парола:
Регистрация на нов потребител
Често задавани въпроси
Предходните ЧЗВ
Често задавани въпроси - Игри - Шах - След като преместих пешката си две полета напред, противникът ми направи странен диагонален ход със собствената си пешка и моята пешка изчезна. Какво стана?

3.2.1) След като преместих пешката си две полета напред, противникът ми направи странен диагонален ход със собствената си пешка и моята пешка изчезна. Какво стана?

Това се нарича вземане "ан пасан" и е допустим ход. Моля посетете страницата правила на шаха за повече информация.
Дата и час
Приятели на линия
Любими дискусии
Дружества
Подсказка на деня
Copyright © 2002 - 2019 Филип Рачунек, всички права запазени
Нагоре